Uitvaartfilm

Een uitvaart is een unieke gebeurtenis. Sinds corona in de wereld is gekomen zijn er veel dingen veranderd. Ook de uitvaarten zijn niet meer zoals ‘vroeger’. Uitvaarten worden intiemer maar wel uitgebreider. Hoe mooi is het dan om een video te maken van deze gebeurtenis. Deze kunt u op een later moment als waardevolle herinnering nog eens terug kijken.

Een uitvaartfilm van de begrafenis of crematie van een dierbare is een waardevol document. Voor sommige mensen voelt het misschien nog wel wat ongemakkelijk om emotionele gebeurtenissen vast te laten leggen. Maar achteraf horen we alleen maar positieve reacties en zijn nabestaanden blij met de beelden. Want met een uitvaart ziet u als nabestaande vaak veel dingen over het hoofd. Deze dingen vallen vaak pas op als u de video bekijkt. Ook het terugkijken van de mooie toespraken kan als steunend worden ervaren.

 

U krijgt de video online en via USB-stick geleverd. U kunt dus op elk moment de beelden bekijken. Samen met uw dierbaren of alleen. Ook kunt u de beelden delen met de mensen die er die dag niet bij konden zijn. Het terugkijken van de video op uw eigen tempo draagt bewezen bij aan de rouwverwerking.

 

Beelden ter herinnering

Op een uitvaart zijn vaak ook jonge kinderen, die krijgen niet alles optimaal mee. Ook dan draagt een video bij aan de verwerking. Kinderen kunnen op een later moment samen met vader of moeder, of bijvoorbeeld opa en of oma de beelden bekijken. U kunt dan rustig uitleggen wat er eigenlijk allemaal gebeurde verteld werd. Zo wordt het voor kinderen veel beter te begrijpen.

Iedereen is uniek, dus ook elke uitvaart is uniek. Wij komen graag met u in contact om te overleggen naar de mogelijkheden.

 

Bel vrijblijvend eens met ons (06-57223314) of stuur een mail naar info@uitvaartopbeeld.nl

Of vul onderstaand formulier in